admin Вересень 24, 2019 Коментарів немає

Шановні пані та панове!

Академія «Центр розвитку якості» розпочинає новий цикл навчань з харчової безпеки та пропонує
дводенний семінар – тренінг для закладів громадського харчування які відноситься до малої
потужності (якщо він сукупно відповідає наступним критеріям: постачає харчові продукти
кінцевому споживачу, має не більше ніж десять осіб робочого персоналу, займає площу не більше
ніж 400 кв.м) «Впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування».

Семінар – тренінг розроблений консультантом з досвідом розробки та впровадження системи
НАССР в закладах громадського харчування, міжнародним аудитором систем харчової безпеки,
директором з виробництва мережі пивних ресторанів «This is Пивбар», Маковецьким Єгором.

Мета навчання:
Ознайомити слухачів з вимогами системи НАССР та законодавчою базою для її
функціонування в Україні, дати алгоритм розробки та впровадження НАССР ;.
Цільова аудиторія: Власники ресторанів, кав’ярень, технологи, завідувачі
виробництвом, персонал відповідальний за харчову безпеку.
Термін проведення: 2-3 жовтня 2019
Вартість курсу становить 3200,00 грн. в тому числі ПДВ.
Місце проведення: м. Київ, вул. Еспланадна, 20 , оф.514.
Для підписання договору та узгодження дати чекаємо інформацію на Електронну пошту
lshleichenko@qdc.com.ua., тел. (044) 361 22 49, (050) 419 68 17

Програма семінару-практикуму:

• 1. Законодавство України щодо безпеки та якості харчових продуктів;
• 2. Вимоги НАССР до закладів громадського харчування;
• 3. Особливості провадження НАССР в закладах громадського харчування малої
потужності
• 4. Програми передумови, операційні програми передумови. Критичні точки. План НАССР
• 5. Практична робота за напрямками
• – складання блок-схеми виробництва (на прикладі кількох страв)
• – аналіз небезпечних чинників за сформованими блок-схемами
• – процедура оцінювання постачальників
• – розгляд процедур «холодного ланцюга», приймання, зберігання сировини та
напівфабрикатів, контролю технологічних процесів
• 6. Детальний аналіз акту перевірки, згідно наказу міністерства аграрної політики та
продовольства України.